Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Eladó új Univerzális aszalógép SS-10 modell

Hirdetés leírása

Univerzális aszalógép SS-10 modell
Az SS-10 modell univerzális szárító egy professzionális termék, amelyet zöldségek, gyümölcsök, virágok, hús, hal és aromás fűszernövények szárítására terveztek.

Az aszalógép automata ventilátorral rendelkezik, amely forró levegőt keringett az egyenletes szárítás érdekében. A dehidratált ételek nagyon jó nassolni valók lehetnek, mert szinte minden tápértéküket és ízüket is megőrzik.
A készülék 35 és 90 fok közötti hőmérsékleten tartja az élelmiszereket, ez tökéletes módja a gyümölcsök, zöldségek, húsok, halak, virágok és még sok más tartósításának.
Az SS-10 modell 10 tálcával (40x40 cm) rendelkezik, amelyek könnyen tárolhatók és tisztíthatók. Ezek a tálcák lehetővé teszik az élelmiszerek állapotának ellenőrzését.
Az így szárított termékek másképp néznek ki, mint a boltokban kaphatók, mivel tartósítószer vagy mesterséges színezék használata nélkül csak természetes anyagokból állítja elő a szárított táplálékot.

Műszaki adatok: a készülék teljesítménye 1000 W, feszültsége 220 V, vezérlése mechanikus, túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva és az anyaga nagyon jó-, élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acél.

A szárított élelmiszerek előnye, hogy (akár 12%-ig) csökken a termékek víz tartalma, ez meggátolja a mikroorganizmusok fejlődését, mert ez a környezet nem kedvező számukra.
Üzemeltetése:
Az élelmiszerek előkészítése: Az élelmiszereket mosás és szárítás után általában egyforma darabokra vágják, hogy biztosítsák az egyenletes szárítást.
Hőmérséklet és idő: A különböző élelmiszerek eltérő hőmérséklet és száradási idő igényelnek.
Karbantartás: A készülék rendszeres tisztítást igényel az ételmaradékok eltávolítása és a megfelelő légáramlás biztosítása érdekében.
Az SS-10 univerzális élelmiszer-szárító modell hőmérséklete 35-90 Celsius fok között állítható, mert a különböző élelmiszer kategóriák különböző szárítási hőmérsékletet igényelnek a tápanyagtartalom megőrzése érdekében:
● Gyógynövények: 35-52 C
● Élesztős tészta: 43-46 C
● Joghurt: 40 C
● Zöldség: 49-57 C
● Gyümölcs: 57-73 C
● Hús és hal: 63-68 C
Az alábbiakban megadjuk a hozzávetőleges száradási időt a leggyakrabban kezelt termékek esetén:
● Alma: 7-15 óra
● Sárgabarack: 20-28 óra
● Banán: 6-10 óra
● Bogyók: 10-15 óra
● Cseresznye: 13-21 óra
● Szőlő: 22-30 óra
● Szilva: 22-30 óra
● Eper: 7-15 óra
● Narancs: 2-3 óra
● Levelek: 3-7 óra
● Paradicsom: 3-5 óra
Műszaki adatok:
Hálózat: 220 V | 50 Hz
Teljesítmény: 1000 W
Vezérlés típusa: Mechanikus
Szintek száma: 10
Anyaga: Élelmiszeripari-minőségű rozsdamentes acél
Egyéb funkciók: Túlmelegedés elleni védelem

CSOMAG BECSÜLT MÉRETEI:
Magasság: 48 cm
Hosszúság: 65 cm
Szélesség: 53 cm
Súly: 18 kg


Weboldal: Link


Eladó új Univerzális aszalógép SS-10 modell
Eladó új Univerzális aszalógép SS-10 modell
Eladó új Univerzális aszalógép SS-10 modell
Eladó új Univerzális aszalógép SS-10 modell
+1
125 000 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Magán

Feladás ideje: Augusztus 06

Kapcsolatfelvétel

Telefonszám: +3630xxxxxxx Mutasd

Feladója: Hajnal További hirdetései

Helyszín

Budapest XVI. kerület Google maps url