Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

KERMA Rombusz BRONZ falpanel

Hirdetés leírása

KERMA falpanelAlapanyag: műbőrVálasztható színek: bronz-kategoria.pdfMegjegyzésben kérjük megadni a kiválasztott színkódot.Méret: 30,1×17,2 cm/darabVastagság: 2 cm (1 cm faforgács lap + 1 cm szivacs)Négyzetméter igény: 37,5 db/m2Kiszerelés: darabRögzítés: ragasztássalAjánlott ragasztó: Soudal T-REXGyártó: Kerma Design Kft.A falpanel BRONZ kategóriájú műbőrből készül!A KERMA ROMBUSZ műbőrpanelekkel izgalmas faldekorációk alakíthatók ki, hiszen BRONZ, SILVER és GOLD kategóriában összesen TÖBB, MINT 100-féle műbőrből lehet válogatni.Ingyenes színmintákat is igényelhet a KERMA műbőrökből, melyeket postai úton küldünk.
Itt kérheti a mintákat: Ingyenes színmintaKivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a műbőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket. Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdfFelhasználási terület: A műbőrpanelek különlegessé tesznek minden teret, illetve még kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságukkal tovább növelik a komfortérzetünket. Bátran alkalmazhatjuk őket a lakás minden helyiségében az előszobától a hálószobáig. Nagyon jól mutat például ágyvégként, vagy előszobában, de nagyon hangulatos és meghitt hangulatot kölcsönöz hálószoba fal dekorációként is. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket. 

A bőrpanelek tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. A műbőrpaneleknél az újdonság abban rejlik, hogy a 10 különböző alakzatban gyártott falpanellel számtalan minta kirakható és különleges, dekoratív falfelületeket kapunk a segítségükkel. A több méret mellé több mint 100-féle szín is párosul, így szinte végtelen számú a lehetséges variáció. 
A panelek alapesetben szivaccsal készülnek, de kérhetők szivacs nélkül vagy vastagabb szivaccsal is, így tovább fokozható a 3D-s hatás.Egyedi méretű paneleket is legyártunk +25% felár ellenében.Falpanel tervező programunk segítségével megtervezheti falvédőjét. Itt 5 standard falpanelünkből tud tervezni.Illetve igényelhet INGYENES KIOSZTÁSI TERVET is. Írjon nekünk az info@kerma.hu email címre.  

Weboldal: Link


790 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url