Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Poliwall P-02 - Világosszürke famintás polisztirol panel

Hirdetés leírása

Anyaga: XPS polisztirolMéret: 100 cm x 16,7 cm  (6 db = 1 m2)Súly: ~ 15 gVastagság: ~ 0,5 cmMinimum rendelés: 1 m2Szín: famintásSzállítási határidő: 10 munkanapSzármazási hely: LengyelországAjánlott ragasztó: Soudal 50A 1 tubus/2 m2A polisztirol falpanelekkel való dekorálás gyors és pénztárcabarát megoldás.
Felhelyezését mi magunk is kivitelezhetjük, nincs szükség szakember bevonására. - Egyszerű felhelyezés
- Színezett
- Dekoratív
- Vágható
- Könnyű

Telepítése ragasztással történik, melyhez a Soudal 50A oldószermentes polisztirol ragasztót javasoljuk. A panelek tapétavágó késsel a kívánt méretre szabhatók.
Mivel már színezett állapotban érkeznek, így a festéssel sem kell bajlódni. Csak felragasztjuk és kész is a lenyűgöző dekoráció.Felhasználási terület: Beltéren alkalmazzuk. Könnyű súlyuk miatt felhelyezhetjük mennyezetre, de a panelek díszíthetik a tv mögötti falat, vagy hálószobánkat is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a polisztirol panelek sérülékenyek, ezért kizárólag dekorációs jelleggel alkalmazzuk!KUPONNAL AJÁNDÉKOZZUK MEG, amennyiben fotót küld bármilyen nálunk vásárolt, felhelyezett falpanelről. A képeket az info@kerma.hu email címre várjuk.  

Weboldal: Link


1 490 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url