Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

STRIPE falpanel

Hirdetés leírása

Termék: NMC falpanelMinimum rendelés: 1 doboz / 4 db panel
Az ár 1 doboz falpanelre vonatkozik!Méret: 1135x380x38.2 mm (hossz x magasság x vastagság)Anyag: polyurathanSzín: fehér, festhetőRögzítés: ragasztássalGyártó: NMCSzállítási határidő: 15-20 munkanapA megrendelt falpaneleket közvetlenül a gyártótól a megrendelő címére szállítjuk, így ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után számlát küldünk emailben.Az ARSTYL fal- és mennyezeti díszítőelemek, falpanelek már egy egészen új szintre vitték a díszítés iránti szenvedélyüket, és büszkén mutatják be fallapjaikat. Ezek az új generációs 3D-s fali dekorációk az Ön belső tereinek ihlette új külsőt, tiszta megjelenést, vagy akár látványos, színes dombormű kialakítást sugároz. Az NMC (NOËL & MARQUET) egy belgiumban működő családi cég, mely ma már nemzetközivé vált termékeivel. A NMC a falpanelek mellett, -vagyis inkább előtt- stukkókat, fali díszítőelemeket, szegőléceket, karnistakarókat, LED világítással kombinálható díszléceket is gyártanak. Termékeik minősége kiváló! Az általuk gyártott falpanelek minősége, -ha autóhóz kellene hasonlítani-, akkor a Mercedes kategóriába sorolható! :-) 

Az Arstyl 3D falpanelek anyaga egy kemény, tömör polyurathan nevű műanyag, melyet széles körben alkalmaznak. Itt olvasható bővebben az anyagról: http://www.polyurethanes.org/hu/mi-is-ezA falpanelek színe fehér, festhető. A falpanelek jól illeszkednek egymáshoz. A panelek felrakása ragasztással történik. Dekopírfűrésszel, vagy fűrészlappal a kívánt méretre vághatók.

Felrakási útmutató: arstyl_felrakasi_utmutato.pdf





Előzetesen egy sima fehér alapréteggel lekezelve, hogy azonnal festhető legyen egy oldószer nélküli dekoratív festékkel.
Könnyedén vágható dekopírfűrésszel, fűrészlappal
Kiválóan alkalmas kereskedelmi és otthoni felhasználásra is, elég könnyű a kivitelezése ahhoz, hogy akár csak egy személy végezze. 
A durva hátfelület biztosítja az optimális tapadást.
Nagyon pontos mintázat és szerkezet, kivételesen ellenálló a törés és az ütések ellen.
Víz- és nedvességálló, ennek eredményeként alkalmasak konyhában és fürdőszobában történő felszerelésre, de ne érintkezzen folyó vízzel, azaz a zuhannyal.





Egy kis inspiráció: 


Készíts magadnak látványtervet ITT!


Felelősség vállalás!Családi tulajdonban lévő vállalatként az NMC mindig is tisztában volt a jövő generációk iránti felelősségével. Az energiahatékonyság, a fenntarthatóság és az éghajlatvédelem iránti tudatosság azt jelentette, hogy a NOËL & MARQUET tervezési elemek fejlesztésének, gyártásának és értékesítésének minden lépését ellenőrizni és optimalizálni kell:
Energia a saját fotovoltaikus rendszerünkből és 100% zöld energia
Saját újrafeldolgozó üzemünk biztosítja a hulladék közel 100% -os újrahasznosítását
A zárt vízkörök minimálisra csökkentik az ISO 14001 tanúsítást - a környezetvédelmi vezetési rendszerek nemzetközi szabványát
BREEAM terméknyilatkozat minden NOËL & MARQUET termékre (ARSTYL, WALLSTYL, NOMASTYL)
https://copleydecor.co.uk/product-information/

Weboldal: Link


79 600 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Céges

Feladás ideje: április 15

Kapcsolatfelvétel

Feladója: kerma További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Budapest XI. kerület Google maps url